15-годишно момче е осмият задържан за груповото изнасилване на 13-годишно

...
15-годишно момче е осмият задържан за груповото изнасилване на 13-годишно
Коментари Харесай

Арестуваха последният тийнейджър, търсен за групово изнасилване в Германия

15-годишно момче е осмият арестуван за груповото обезчестяване на 13-годишно момиче в немския град Фелберт. Тийнейджърът е бил задържан в в Пловдив, предава " Вестдойче алгемайне цайтунг ", представен от в. " 24 часа ".

Груповото обезчестяване, в което се допуска, че са взели участие 8 души, е станало факт на 21 април, само че за него се разбра месеци по-късно заради засекретяване на информацията за следствието. На съдбовния ден осем младежи, за множеството от които се твърди, че са от български генезис, са причакали жертвата си в гора край Фелберт. Там я нападнали, а двама я изнасилили, до момента в който останалите снимали с телефоните си. След това момчетата завлекли момичето под мост, където още веднъж била изнасилена.
15-годишният юноша беше последният обвинен, който органите на реда търсеха за ужасното закононарушение. Миналата седмица управляващите арестуваха в България 14-годишно момче.
Органите на реда в Германия разясниха, че сътрудниците им в България са работили доста интензивно по случая и са съдействали оптимално.
Предстои двамата задържани в България младежи да бъдат екстрадирани в Германия и разпитани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР