15-годишно дете, което се събудило, за да види как двама

...
15-годишно дете, което се събудило, за да види как двама
Коментари Харесай

Българче осъди възпитатели за 7 млн. долара, правили секс пред него

15-годишно дете, което се събудило, с цел да види по какъв начин двама от възпитателите от институцията, в която е било настанено, вършат секс покрай него, заведе дело против държавните чиновници във федералния съд в Юта във вторник. Тийнейджърът твърди, че е бил неведнъж подценяван, до момента в който е бил под грижа на страната, написа Salem Reporter.

Жертвата, разпозната в правосъдните бумаги единствено като YG, споделя по време на правосъдния развой, подаден в Окръжния съд на Съединени американски щати, че когато разказал на длъжностните лица какво е видял, той е бил изпратен в пандиза за малолетни в окръг Ямхил и по-късно в дом в Юта, който след това е затворен след следствие на принуждение над деца.

В жалбата, подадена от името на жертвата от юриста от Салем Дейвид Крамер, се твърди, че Държавният департамент за човешки услуги систематично е вредил на момчето, като му е отказвал достъп до преводачи за трите години, в които той е бил под държавна настойчивост. В жалбата се споделя, че е прекарал първите 12 години от живота си в българско сиропиталище, приказва малко британски език и съзнателно е лишен от помощ при другарство със съветници, учители и медицински експерти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР