15-годишно дете беше блъснато и убито на пешеходна пътека на

...
15-годишно дете беше блъснато и убито на пешеходна пътека на
Коментари Харесай

Ще обезопасят ли мястото, където беше прегазено 15-годишно момче?

15-годишно дете беше блъснато и убито на пешеходна пътека на столичния бул. "Цар Борис Трети " на 31 май. Детето е пресичало край трамвайна спирка, когато върху него връхлетяла кола. Оказва се, че водачът, прегазил момчето, не е арестуван. След случая той е бил в потрес, по тази причина е откаран в "Пирогов ". Той няма други прегрешения и към момента няма повдигнато обвиняване.

Според хора от квартала на това място не за първи път има тежки произшествия и е честа процедура там да се кара с превишена скорост. С подписка до общината хората упорстват за обезопасяване на пешеходната пътека и ограничение на скоростта.

Пуснал съм писмо до Транспортната комисия за слагане на стационарна камера и в случай че има опция да сложим повдигната пешеходна пътека, съобщи пред Нова телевизия районният кмет.

Вече е изпратено до Столична дирекция на вътрешните работи и Пътна полиция настояването за създаване на камера, която да следи за спазването на ограничаването на скоростта, съобщи Димитър Попов, шеф на Дирекция "Управление и разбор на трафика ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР