15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски Когато полицията пристига

...
15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски Когато полицията пристига
Коментари Харесай

Нови Шокиращи Разкрития За Убийството На Красимира И Децата Й В Канада! Първи Снимки, Вижте Убиеца И Жертвите!

15-годишния Рой Пейчиновски и 13-годишната Венайлия Пейчивоски Когато полицията идва Красимира и Рой са били мъртви, а Венайлия е била превозена до болница където умира от раните си по-късно вечерта в сряда.



" Тя беше тяло от светлина - постоянно усмихната, учтива, постоянно доста нежна и добра. Никога не я чухме да повдигне звук. Никога с никого не се е карала. Беше просто един прелестен човек ", споделя Ваня Димова, която познава Красимира още отпреди да се реалокират в Канада.

Тя към момента не може да си изясни по какъв начин се е стигнало до това тройно ликвидиране.



Красимира с Кори Фен на назад във времето

За трите убийствата е упрекнат 29-годишният Кори Фен, който наподобява е бил другар на Красимира, само че не е татко на децата. " Това би трябвало да е под въздействието на някакви опиати или медикаменти. Аз не мога да си го обясня...тя в никакъв случай не е била човек, който да влезе в спор с различен човек ", споделя Ваня. Съседи описват, че Фен е ходил всеки ден на фитнес и може да е взимал стероиди и други стимулиращи вещества.

" Тя се е пробвала да се раздели с този човек, връзката не е вървяла. Тя не е желала да бъде по отношение на него. Той просто не й е давал този късмет ", споделя Ваня. С татуировка " Превърни раните в мъдрост ", посинено око, драскотини и кръв по лицето в четвъртък той застана пред съда, с цел да чуе обвиняванията против себе си. Фен има предходна присъда за нахлуване над служител на реда през 2009 година и за заличаване на непозната благосъстоятелност през 2011 година И в двата случая присъдата е била 12 месеца пробация. Той е задържан в сряда вечерта в дом в южната част на Ошава откакто полицията открива черния му пикап зарязан на към 10-ина минути от мястото на кървавото закононарушение. Все още не са известни резултатите от аутопсията, само че съгласно полицията по телата на тримата е имало забележими следи от контузия и удари.

Приятели на двойката споделят, че Кори е бил вманиечен в Красимира и я ревнувал доста. Красимира е от родом от Пловдив. Бащата на децата е македонец, само че от дълго време са разграничени с майката. Третото им дете - щерка на 16 години е била на курсове от курмуване по време на случая и това е избавило. Дъщерята на съседа Пат Джордан е била другарка с убитата Ванейла. Когато вижда полицията пресича лентите, тъй като щерка му е трябвало да бъде на посетители тъкмо в дома на Пейчиновски. " Почти бях задържан тъй като прекосих лентите - мислех, че моята щерка е в тази къща. В последния миг тя си е трансформирала решението и отишла в друга къща - другояче кой знае какво щеше да се случи ", споделя той пред CBC.



15-годишният Рой Пейчиновски е бил звезда на хокейния тим Don Mills Flyers и е учил в частното учебно заведение Crestwood School където също е играл хокей.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР