15-годишната ученичка, прочула се с побоя и кражбата в Кючука,

...
15-годишната ученичка, прочула се с побоя и кражбата в Кючука,
Коментари Харесай

Ето я невръстната побойничка Валентина, която помля продавачка в магазин

15-годишната ученичка, прочула се с побоя и кражбата в Кючука, към този момент не е клиентка на прокуратурата. Образуваното против Валентина досъдебно произвеждане към този момент е завършило.

Тъй като девойката е малолетна, казусът е трансфериран към Комисията за противообществените прояви на малолетни и малолетни.
Припомняме, че Валентина Ангелова бе отведена в ареста, откакто удари 24-годишна пловдивчанка, служителка в магазин за козметика на Събота пазара.
Потърпевшата направила забележка на девойката, а тя почнала да се държи жестоко и последвал удар. Инцидентът е станал пред погледите на клиентите на магазина. Повод за абсурда сред служителката и Ангелова бил опит за кражба на козметика.
От прокуратурата оповестиха , че по отношение на тийнейджърката ще се подхващат възпитателни ограничения, според закона. Тя ще посещава детска педагогическа стая и ще се водят с нея беседи. Въпреки това малолетната побойничка ще има досие.
Побойничката Валентина е възпитаничка на едно от елитните учебни заведения в града под тепетата. След информация стана ясно, че досега 15-годишната Ангелова е без прегрешения. Тя е с чисто съдено минало.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР