15-годишната Карина Сайфер Оливейра от Нова Андрадина, Бразилия, се самоуби

...
15-годишната Карина Сайфер Оливейра от Нова Андрадина, Бразилия, се самоуби
Коментари Харесай

15-годишно момиче се самоуби заради свои голи снимки

15-годишната Карина Сайфер Оливейра от Нова Андрадина, Бразилия, се самоуби след занятията в учебно заведение, написа Мирър. Девойката схванала, че някогашният й другар е качил в мрежата интимни фотографии, които тя му изпратила във времето, когато имали любовни връзки.

На 14 години Карина се срещала със 17-годишния юноша, който по-късно качил в интернет фотосите. Това станало мотив за доста смешки и контузии за Карина.

Девойката и преди била жертва на издевателства от страна на съучениците си: изпращали й обидни известия и дори я били. Родителите й обмисляли да я реалокират в друго учебно заведение, само че не съумели да го създадат.



На 7 ноември тази година Карина помолила учителите да я освободят от занимания. Няколко часа преди този момент си пишела с майка си и не проявявала никакви признаци на безпокойствие. После дамата се пробвала да й позвъни, само че не съумяла. Връщайки се от работа, майката разкрила в задния двор на дома им безжизненото тяло на Карина.

Издевателствата над момичето не стихнали и след нещастието - на идващия ден след самоубийството на Карина, в мрежата се появили нейни постсмъртни фотографии. Майката на момичето е уверена, че на мястото на произшествието е нямало никого, с изключение на полицията и не схваща кой е качил тези фотоси в интернет. В момента полицията организира инспекция към обстоятелствата за гибелта на момичето и обяснява дали фактически някогашният й другар е качил порноснимки в интернет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР