15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския

...
15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския
Коментари Харесай

15-годишен ученик засне отвътре самолета на Путин

15-годишен възпитаник снима видеоклип от вътрешността на самолета на съветския президент Владимир Путин и го разгласява в YouTube. Арслан Каипкулов получи тази опция, откакто при започване на декември Путин посети конгрес на доброволци, които му описаха за своите персонални фантазии. От петима от тях той взе пликове с писма, в които те разказват какво желаят да създадат. Единият от пликовете бил на Арслан, а фантазия му била да снима видеоклип от президентския аероплан Ил-90-300.



За мен е огромна чест да попадна на подобен конфиденциален обект, където единствено снимачният екип беше позволен, съобщи Нова ТВ. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което наподобява не толкоз на елементарен салон на аероплан, а на квартира “, споделя 15-годишният възпитаник.
 01  1  2  980x551_1548072684
Във видеото Арслан прави в детайли изложение на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и квалифицираните за тях одеяла, възглавници и даже бонбони.

Арслан Каипкулов съумял да се запознае и с личния състав на самолета. Те го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен сполучливо.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР