15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския

...
15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския
Коментари Харесай

Момче засне вътрешността на самолета на Владимир Путин

15-годишен възпитаник снима видеоклип от вътрешността на самолета на съветския президент Владимир Путин и го разгласява в YouTube.

Арслан Каипкулов получи тази опция, откакто при започване на декември Путин посети конгрес на доброволци, които му описаха за своите персонални фантазии. От петима от тях той взе пликове с писма, в които разказват какво желаят да създадат. Единият от пликовете бил на Арслан, а фантазия му била да снима видеоклип от президентския аероплан Ил-90-300, съобщи Нова телевизия.

"За мен е огромна чест да попадна на подобен конфиденциален обект, където единствено снимачният екип беше позволен. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което наподобява не толкоз на елементарен салон на аероплан, а на квартира ", споделя ученикът от град Сибай.

Във видеото Арслан прави в детайли изложение на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и квалифицираните за тях одеяла, възглавници и даже бонбони. Младежът е съумял да се запознае и с личния състав на самолета. Стюардесите го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен сполучливо.

В края на предходната година съветският президент към този момент зарадва 17-годишно момиче, изгубило зрението си. Това стана по време на присъединяване на Путин в плана "Мечтай с мен ", чиято цел е сбъдване фантазиите на деца с увреждания и тежки заболявания. По време на разговоря си с незрящата Регина Парпиева от Нижни Новгород, която мечтае да стане журналистка, той я прегърна, а тя попита дали може да допре лицето му, с цел да придобие визия по какъв начин наподобява. Руският президент се съгласи без съмнение, след което целуна ръката й. Накрая той й подари няколко високотехнологични устройства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР