15-годишен е шофьорът, който при опит да избяга от полицията

...
15-годишен е шофьорът, който при опит да избяга от полицията
Коментари Харесай

Шофьорът от вчерашната гонка е на 15 години, возил е майка си

15-годишен е водачът, който при опит да избяга от полицията блъсна близо 20 автомобила в столицата. Гонката приключи с потърпевш, доста материални вреди и продължителни тапи.

Вече е ясно за какво полицейски патрул е опитал да спре водача, който през вчерашния ден провокира серия от катастрофи при опита си за бягство.

Около 16 ч. във Владая служители на реда забелязали, че кола лишава преимуществото на пешеходец на пешеходна пътека. Пуснат му е звуков сигнал, с който е свикан да спре. Шофьорът обаче настава газта и продължава към София.

Гонката траяла по няколко основни сектора в столицата, където обичайно трафикът е огромен. Блъснати са няколко автомобила, като водачът дезертьор е забил колата си в джип.

Оказва се, че по време на преследването с полицията, младежът е возил в колата майка си и други дами. От " Пътна полиция " нямат данни по-възрастните да са се пробвали да спрат младежа.

Равносметката е ранен човек и близо 20 блъснати автомобила. Все още не е ясно каква глоба ще понесе момчето, както и майка му, която е била с него.

Подробности вижте в директното включване на Йоана Миланова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР