15 години минаха вече, но кой знае какво развитие по

...
15 години минаха вече, но кой знае какво развитие по
Коментари Харесай

15 години от най-мистериозното отвличане: Малката Мади така и не бе намерена

15 години минаха към този момент, само че кой знае какво развиване по случая с изгубването на дребното синеоко ангелче Маделин Маккан по този начин и няма. Истината е, че това е може би най-мистериозното похищение на дете през годините, от което тръпки те побиват.

Малката Мади изчезва през 2007 година и до ден сегашен никой не знае къде е, да не приказваме, че множеството проверяващи от дълго време подозират, че тя не е жива. Инцидентът става в Португалия, където дребното дете е на отмора с родителите си. Една вечер майка и татко ѝ поставят Мади и двамата си близнаци да спят и излизат на вечеря в ресторант наоколо. Районът не е рисков, а и родителите вървят да ревизират децата си на всеки половин час, с цел да са сигурни, че всичко е наред.
Последният път, в който майката се връща до къщата обаче, тя с смут открива, че 4-годишната Маделин не е в стаята си, а прозорецът е необятно отворен...Оттогава по случая се води следствие, което е прекъсвано и подновявано няколко пъти през годините.



През 2020 година казусът още веднъж излиза на повърхността поради изключителна вест – открит е основен обвинен, за който изникват все по-зловещи доказателства, че е направил нещо извънредно с дребното синеоко ангелче. Нови фотоси от мястото, където е изчезнала Маделин демонстрират, че млад мъж, който е прочут с псевдонима Кристиян Би, е обикалял към жилището на фамилията в Португалия и ги следял в продължение на 4 дни преди изгубването.

Той е остарял познайник на полицията, има не едно или две закононарушения зад тила си. В досието му попадат полови набези над деца, кражби и други прегрешения. Точно през 2007 година той е обрал няколко къщи в региона и евентуално е възнамерявал да направи същото и с жилището, в който била Мади с родителите си. В момента лежи в пандиза за обезчестяване на възрастен човек.



Днес, 15 години по-късно, немските следователи настояват, че имат още по-солидни доказателства против главния обвинен Кристиан Брюкнер. Те са на мнение, че момичето е било убито, а причинителят на закононарушението е точно той. Разследващите обаче отхвърлиха да дадат повече детайлности за новите доказателства, като означиха, че следствието не е завършило.

Дали най-сетне ще се стигне до развръзка по най-мистериозния случай с изгубване на дете следва да разберем. Родителите на Мади, които към момента таят вяра, че тя е жива, обаче се надяват на развиване, тъй като имат потребност от отговори.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР