15 дни в ареста грозят певеца Филип Киркоров, ако бъде

...
15 дни в ареста грозят певеца Филип Киркоров, ако бъде
Коментари Харесай

Филип Киркоров може да отиде зад решетките заради 90 неплатени глоби

15 дни в ареста грозят артиста Филип Киркоров, в случай че бъде наказан от съветския КАТ поради 90 неплатени санкции, написа " Телеграф ". Информацията е на Таганския съд в Москва, който на 14 декември ще гледа делото против родения във Варна реализатор, оказал се същински джигит на пътя.

" Таганският областен съд на Москва оповестява, че магистратът на правосъден регион № 422 на Тагански окръг е получил 90 административни материала, формирани въз основа на протоколи за административни нарушавания и формирани от КАТ в Москва, във връзка с Филип Киркоров по част 1 на член 20.25 от Административния кодекс на Руската федерация (неплащане на административна санкция в периода, очакван в Кодекса за административните нарушавания на Руската федерация) “, обявиха от съда.

Според закона това води до налагане на административна санкция в размер на два пъти неплатената административна санкция, само че не по-малко от хиляда рубли, или административен арест до 15 дни, или наложителен труд до 50 часа.

Съдът не посочи за кое съответно нарушаване Филип Киркоров е санкциониран 90 пъти. Разглеждането на протоколите ще се състои в магистратския съд на 14 декември.

Адвокатът на артиста Александър Добровинский декларира, че музикантът е учуден от съществуването на такава задлъжнялост. Той самият не карал кола, автомобилът се употребявал за цели на компанията му. От счетоводната му компания настояват, че всички санкции от дълго време са изплатени.

През август 2019 година в единната база данни на ФССП се появи информация за три неплатени санкции от КАТ в Тверска област от Киркоров в размер на 2000 рубли, които мегазвездата получи още през април. По-късно обаче в медиите се появи информация, че съветският Майкъл Джексън е платил този дълг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР