15 дни след като “Акула завоюва челните позиции в YouTube

...
15 дни след като “Акула завоюва челните позиции в YouTube
Коментари Харесай

Емилия И Денис Теофиков Непобедими В Youtube

15 дни откакто “Акула ” завоюва челните позиции в YouTube и всички музикални ранглисти, се появи втора серия на мини кино лентата. “Тръгвай си ” е второто дуетно парче на Емилия и Денис Теофиков, което още веднъж провокира огромен интерес и застана на върха в българската трендинг листа в YouTube. Очевидно формулата, на която е заложил екипа, работи съвършено.

“Емилия и Денис направиха нещо, което до момента не е правено в българската музика! Направиха два мини кино лентата за живота, любовта, действителността и обратите. Постигнаха мега-рекорд и мега-гледаемост, това се назовават актьори! ”, “Уникален план от 2 елементи! Страхотна концепция, нека има повече такива планове! Изненадана съм от Емилия, отлично! ”, “Уникална ария, не сме виждали преди план на такова високо равнище. Просто по какъв начин да не кажеш на екипа: Едно огромно отлично, успяхте! ”, “Уникални сте, желая и 3-та серия! ”, пишат меломаните.

Двете песни и техните клипове са свързани тематично. Авторите на “Акула ” и “Тръгвай си ” са едни и същи. Музиката и аранжиментите са на Diamond Beat Production, който е написал текстовете дружно с Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист и на двете ленти е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.

В сезона на баловете идва и една страхотна вест за Денис Теофиков. Той ще дебютира на клубната сцена дружно със своя бенд. На 23-ти май най-новата тийн сензация, ще зарадва гостите на прочут нощен клуб в Благоевград. Това е първата изява на Денис Теофиков пред многочислена аудитория, след неговия дебют на огромната концертна сцена в “Арена Армеец ” на спектакъла “17 години телевизия “Планета ”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР