15 декември започва като всеки друг ден. Когато се прибира

...
15 декември започва като всеки друг ден. Когато се прибира
Коментари Харесай

Докато се връща от работа на 15 декември, Камелия си мисли, че е поредният ден, но щом влиза у дома, става героиня във филм на ужасите

15 декември стартира като всеки различен ден. Когато се прибира от работа обаче Камелия заварва в дома си ваучър, проведен от приятеля ѝ.

„ Той към този момент беше освирепял, стартира да ме наскърбява, да ми споделя, че аз съм мотив за всичките му проблеми, че всичко неприятно му се случва поради мен. И стартира да ме удря с юмруци в главата, оповестява bTV.

Той ми сподели, че съм най-отвратителното нещо в живота му и че и да го виждам жално няма никакъв смисъл.
Тръгнах да тичам, виках за помощ, звънях по етажите. Само се чуваха някакви коледни мелодии на всички места... тъкмо като във филм на ужасите”, споделя младата жена.

Момичето съумява да се обади на родителите на приятеля си, който идват след минути. Но вместо поддръжка от тях, Камелия получава закани.

„ Майка му се качи горе с мен в жилището, тъй като той беше по чехли, с цел да вземе обувки. Видя жилището, споделих й че съм се обадила и на моите родители, тя ме попита за какво съм се обадила на татко си. Даде ми 100 лева и ми сподели доста деликатно да си помисля какво ще му кажа за случилото се”, споделя още Камелия.

Това не е първият път, в който мъжът протяга ръка на Камелия, а родителите му са ставали очевидци на всичко.
Камелия е споделяла и за проблемите на мъжа с опиатите, само че като реакция от родителите му получила обвинявания.

Младата жена ще търси правата си в съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР