15 август ще бъде празничен и неработен ден за Варна.

...
15 август ще бъде празничен и неработен ден за Варна.
Коментари Харесай

15 август ще бъде празничен и неработен ден за Варна

15 август ще бъде празничен и неработен ден за Варна. Това гласоподава на днешното си съвещание Общинският съвет в морския град. Почти с единогласие съветниците взеха решение варненци да почиват на празника на града, който тази година се пада във вторник, оповестиха от пресцентъра на Варненския общински съвет.
Членовете на локалния парламент утвърдиха и предварителното съглашение за приемане на финансов запас от Европейската банка за възобновяване и развиване, с който да бъдат довършени огромни планове. Документът ще бъде подложен на обществено разискване, след което още веднъж ще бъде импортиран за разглеждане от Общинския съвет. Едва тогава може да се пристъпи към подписване на контракт за разпределяне на средствата, бе конкретизирано на съвещанието.
Предвижда се част от парите да бъдат вложени в създаване на подземната ВиК инфраструктура по булевардите, които ще се ремонтират по плана за интегриран градски превоз. Друга част ще бъдат вложени в Синята зона - за правене на механически планове, за покупка на електрически и хибридни коли за надзор на паркирането, както и за слагане на зарядни станции за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР