15 акра имот в град Мидълтаун наскоро бе обявен за

...
15 акра имот в град Мидълтаун наскоро бе обявен за
Коментари Харесай

Имение на Бон Джоуви е обявено за продажба. Цената не е разкрита

15 акра парцел в град Мидълтаун неотдавна бе разгласен за продажба от интернационална организация за недвижими парцели Christie’s, оповестява Architectural Digest.

Имотът, проектиран от нюйоркския проектант Робърт А.М. Стърн, е по-специален и буди интерес заради неговия собственик, а точно Бон Джоуви. Цената не е разкрита.

“Forbes ” пръв оповестява в края на юни, че парцелът към този момент е на пазара, само че тогава не разкрива самоличността на продавача. Това, което от изданието тогава разказват, е „ въодушевен от френската архитектура палат “, който се намира сред Атлантическия океан и река Навесинк. Изтъква се, че парцелът се намира на час път от Ню Йорк.

Къщата е с повърхност 18 000 квадратни метра, разполага с шест спални, седем бани, 50-метрова дневна с високи тавани, огромна камина, натурален паркет, отопляем открит басейн, отопляем гараж за три коли.

Имението е издигнато през 1999 година след двугодишна работа. Към него има четири външни постройки, една от които е преносима и е с има три спални и три бани. Останалите постройки са частен пъб, звукозаписно студио и седем гаража с 2 порти.

Миналата година Джон Бон Джоуви купи парцел за 10 милиона $ с пет спални на брега на океана в Палм бийч, Флорида. Няколко месеца по-рано продаде парцел в Манхатън за към 16 милиона $.

През март изданието “The Asbury Park Press ” заяви, че през 2018 година Бон Джоуви е платил 218 477 хиляди $ за имотните налози на именито си в Мидълтаун, което е с 3,2% по-високо от предходната година и е малко повече от това, което актуалният губернатор на Ню Джърси Фил Мърфи е платил за имотни налози.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР