15,6-инчовият модел получи специално одобрение от регулатораAquarius Cmp NS565 има

...
15,6-инчовият модел получи специално одобрение от регулатораAquarius Cmp NS565 има
Коментари Харесай

Русия се похвали с произведен в страната ноутбук

15,6-инчовият модел получи особено утвърждение от регулатора

Aquarius Cmp NS565 има екран с дигонал 15,6 инча и поддържа резолюция 1366×768 пиксела

Руска компания сподели първия ноутбук, създаден напълно в страната. Това е моделът Aquarius Cmp NS565, който е приет публично за съветско произвеждане от Министерството на индустрията и търговията.

Компанията-производител „ Аквариус “ акцентира, че за първи път в историята съветски ноутбук получава сходен документ от държавния регулатор. „ Аквариус “ е потвърдила, че цялата документи е основана от нейни експерти, сглобяването е осъществено в Русия, а на самия компютър е конфигуриран съветски програмен продукт.

Производителят разполага и с документи, които потвърждават съветския генезис на модулите оперативна памет PC4-UDIMM 1Rx16. Разбира се, в компютъра има и непознати съставни елементи, само че „ Аквариус “ изготвя дънните платки, модулите памет и съставените елементи за сигурност.

Aquarius Cmp NS565 стъпва на процесори Intel от 6-то и 7-мо потомство

Руснаците са основали също по този начин личен вид на BIOS. С сходен артикул компанията и нейните сътрудници ще имат преимущество при присъединяване в държавни търгове за покупка на ИТ съоръжение.

Aquarius Cmp NS565 има размери 379х265х35 мм и тежи 2,63 кг. Екранът с дигонал 15,6 инча поддържа резолюция 1366×768 пиксела, а клавиатурата е предпазена от влага и има подсветка.

Ноутбукът разчита на процесори Intel от 6-то и 7-мо потомство – Celeron, Pentium или Core – и може да работи с операционни системи Windows 7, Windows 10 или Linux. Максималният размер на оперативната памет е 32GB.

Клавиатурата на Aquarius Cmp NS565 е предпазена от влага и има подсветка

Предвидени са четири USB врата, включително реверсивен USB Type-C, както и HDMI, VGA и слот за карти памет. Конфигурацията включва още 2MP камера, гигабитов Ethernet, безжични модули Wi-Fi 802.11 b/g/n и Bluetooth 4.0, а някои версии разрешават инсталиране на LTE карти.

Батерията на преносимия компютър обезпечава до 5-6 часа самостоятелна работа. Все още обаче производителят не е оповестил цената на Aquarius Cmp NS565.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР