15-годишно момиче реши да узнае имат ли родителите му някакви

...
15-годишно момиче реши да узнае имат ли родителите му някакви
Коментари Харесай

Любопитна тийнейджърка се разрови в мръсните тайни на родителите си и още не може да забрави преживения ужас

15-годишно момиче реши да узнае имат ли родителите му някакви тайни и съжали жестоко, защото любопитството му бе наказано по много неприятен начин. Случаят от далечната 1990 година зрялата вече жена сподели пред интернет портала Mama Mia.

„ Излъгах мама, че не се чувствам добре и останах сама вкъщи. Започнах да правя неща, с които се занимава всеки тийнейджър, останал сам в къщи - да се ровя в мръсното бельо на семейството си”, спомня си тя.

Любопитната девойка първо влязла в стаята на брат си. Под леглото му се натъкнала на порнографски списания, но те не събудили интереса й и затова се отправила към стаята на мама и татко. Там намерила вибратора на майка си, бонгът на баща си, книга за женския оргазъм и тайник, в който имало видеокасети.

Момичето взело касетите, бурканче с течен шоколад и се настанило пред телевизора. На едната касетка бил сниман снегът навън, на другата – погребение. Третият запис започнал доста обещаващо - с диван, върху който лежала гола жена „ Той приличаше много на нашия, което беше доста странно”, спомня си тя.

Тъй като диванът бил далеко от камерата, лицето на жената не се виждало. Що за видео е това станало ясно, когато в кадър се появил гол мъж, който се насочил към лежащата на дивана гола дама.

„ Беше достатъчно тъмно, това бяха просто силуети. Започнаха да се целуват, не много страстно, но добре”, казва още дъщерята. След това голата двойка започнала да прави секс. „ Това беше най-скучното порно, което съм гледала”, признава тя.

Когато сексът приключил, мъжът тръгнал към камерата. Чак тогава тийнейджърката разбрала, че голите хора на дивана са майка й и баща й. „ Никога не съм бягала толкова бързо към видеото, за да натисна бутона „ Стоп”. Това ми отне цяла вечност, в краката ми сякаш имаше олово, а видеото беше толкова далече”, спомня си жената.

Спирането на записа обаче не й донесло никакво облекчение. Тийнейджърката чувствала, че животът й повече никога няма да бъде същият. Тя успяла да изгони страшния спомен за 15 години, но когато той изплувал отново в съзнанието й, се наложило да сподели бремето с брат си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР