15 000 литра бира подарък помагат на квартални кафенета и

...
15 000 литра бира подарък помагат на квартални кафенета и
Коментари Харесай

Бирен бранд с кампания в подкрепа на заведенията

15 000 литра бира подарък оказват помощ на квартални кафенета и заведения за хранене от цялата страна да отворят порти още веднъж
Един от най-засегнатите от пандемията браншове в страната бяха заведенията. В продължение на повече от два месеца техните порти останаха затворени. Може би даже някои от тях ще останат затворени. Преди два месеца въпросът, който си поставяха притежатели, наематели, шефове на заведения беше „ по кое време ще отворим още веднъж “.
С облекчаването на ограниченията и разрешаването на работата на заведенията навън и закрито в този момент въпросът пред тези хора стои по малко по-различен метод – ще можем ли въобще да отворим?
В този миг заведенията имат най-голяма потребност от подадена ръка, а приятелите и сътрудниците са тъкмо за това. Ето за какво през месец юни Staropramen стартира акция в поддръжка на дребния и междинния бизнес. Марката ще подкрепи първите зареждания на свои партньорски заведения в цялата страна, подарявайки безплатно 15 0000 литра бира на 300 обекта. Чрез този жест на съпричастност биреният бранд оказва помощ на заведенията да отворят порти още веднъж след края на карантината.
„ За нас беше доста значимо да намерим подобаващ метод, по който да помогнем на сътрудниците си да продължат по-късно предизвикателство и да им покажем, че заставаме зад тях. Изграждането на партньорски връзки с бизнеса постоянно е било част от цялостната ни тактика за развиване на марката и на компанията, тъй като единствено по този начин се реализират дълготрайни триумфи и за двете страни – сътрудниците ни могат да разчитат на нас и в положителни, и в сложни моменти, както и ние на тях за това да оферират по най-хубавия метод нашите артикули и да основават лоялни консуматори “ – разяснява Лилия Манахилова, Старши бранд управител „ Премиални марки “ в „ Каменица “ АД.

Кампанията ще протече под надпис " Животът още веднъж по твой усет ", отправяйки взор към новата конюнктура, в която живеем. Staropramen приканва всички да се включат в самодейността, като посетят обичаните си квартални заведения и по този метод им оказват помощ да проработят още веднъж, " тъй като животът има още по-добър усет, когато сме дружно ".
За да научите повече за самодейността и всичко, което се случва към нея, можете да следите формалната Фейсбук страница на Staropramen: https://www.facebook.com/StaropramenBulgaria/
За Staropramen:
През 1869 година група от чешки занаятчии, търговци и служащи подписват меморандум за основаването на Чешка пивоварна и по този метод поставят началото на марка, която години по-късно се трансформира в международно обичана. Днес Staropramen е пражка бира №1 в света и водач в премиалния сегмент в България. Майсторите пивовари са дали своя принос освен към изкусителния и компактен усет на Staropramen, само че и към историята на производството на бира в Чехия като цяло. Носейки духа на чешките пивовари, всяка глътка Staropramen придвижва в Златна Прага, правейки живота освен несравним, богат и характерен, само че и по твой усет.
За „ Каменица “ АД:
„ Каменица “ АД е една от водещите пивоварни компании в България, част от интернационалната Молсън Корс Бевъридж Къмпани. Компанията има повече от 138 години опит, история и обичаи в пивоварството. Бирата е в сърцето на Каменица, а пристрастеността на чиновниците към пивоварството е това, което трансформира зрънцето ечемик в пивка кехлибарена течност. „ Каменица “ АД се гордее с богатото си портфолио от едни от най-обичаните бирени марки като „ Каменица “, „ Бургаско “, Staropramen, Stella Artois и доста други.
Компанията оперира с една пивоварна в град Хасково и микропивоварна за ръчно-приготвени бири в Пловдив. Един от целите на компанията е да прави бизнес по виновен и резистентен метод и да ангажира чиновниците и сътрудниците с начинания, които усилват позитивния бирен отпечатък на бизнеса върху околната среда и обществото. Избор №1 за чиновниците, клиентите и потребителите е упоритостта, която води компанията напред. За повече информация, посетете www.kamenitzacompany.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР