1481 заявления за локално платено паркиране за живущи и юридически

...
1481 заявления за локално платено паркиране за живущи и юридически
Коментари Харесай

Насред хаоса със Синята зона и събраните незаконно пари от СМС от община Варна се похвалиха: Глобихме 500 души. Карат хората да си сменят талоните на колите, ако там не пише...

1481 заявки за локално платено паркиране за живущи и юридически лица в „ синята зона “ във Варна са подадени към 20-ти юли. 33 заявки са постъпили за паркиране вид „ длъжностен абонамент “ за 63 броя паркоместа, заяви Младен Иванов, шеф на общинската компания „ Общински паркинги и синя зона “.

Той напомни за хората, които занапред ще подават документи, че се изисква съвпадение на непрекъснатия адрес и на адреса по талона на автомобила. Синята зона във Варна е реалност от 11-ти юли и сега тече едномесечен гратисен интервал, в който на притежателите на коли, които не са заплатили престой, няма да бъде поставяно техническо средство вид „ скоба “.

Глобяват се обаче нарушителите, които са паркирали погрешно. По данни на „ Общинска полиция “ от 12-ти юли до 19 юли са открити 494 нарушавания, формирани са 6 акта и 488 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Най-честите нарушавания са паркиране по тротоарите и в нарушаване на съответните пътни знаци. Забранено е паркирането на кръстовища, в това число към Шишковата градинка, защото трасето е отчитано от КАТ като кръгово кръстовище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР