146 пътници, които е трябвало да излетят от Бургас за

...
146 пътници, които е трябвало да излетят от Бургас за
Коментари Харесай

146 пътници от полет за Санкт Петербург прекараха нощта на летище Бургас

146 пасажери, които е трябвало да излетят от Бургас за Санкт Петербург, e трябвало да прекарат нощта на терминала в аеропорт Бургас. Те са били настанени в хотели в града.

„ Полетът за Санкт Петербург е полет на „ България Ер ", който е трябвало да излети нощес в 19,30 часа, само че не е съумял да излети ", изясни Адриана Троанска от летището.

„ Към 146 са пасажерите, които са трябвало да излетят с този полет. Тази заран в 6,00 часа са били извозени към четири разнообразни хотела към Бургас и Несебър. Ще чакат аероплан на „ България Ер " да си ги извози до Санкт Петербург ", добави тя.

Заради неприятното време и гръмотевична стихия през днешния ден 7 полета са били пренасочени от Бургас към летището във Варна.

Междувременно БГНЕС заяви за просрочен с над 3 часа различен полет на „ България Ер " - от летище „ Бен Гурион " в Тел Авив за София. Той трябвало да излети в 4,50 часа, само че това станало в 8,30 часа и се чака да кацне в София към 11.00 часа.

От пресцентъра на самолетната компания декларирали за БГНЕС, че „ подобен вид закъснения не са процедура, само че става дума за авиация и всичко може да се случи ". „ Конкретната причина за закъснението е в обслужването на летището на място и няма отношение към авиопревозвача ", прецизирали от „ България Ер ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР