144 обучения бяха проведени в Техническия учебен център на ЧЕЗ

...
144 обучения бяха проведени в Техническия учебен център на ЧЕЗ
Коментари Харесай

2000 преминаха през техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение за година


144 образования бяха извършени в Техническия образователен център на ЧЕЗ Разпределение България за една година. 2000 минаха през модерната образователна база, откогато центърът отвори порти през септември 2017 година Курсовете водиха 53 лектори, експерти в областта на енергетиката в България.

Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение е лицензиран за осъществяване и засвидетелствуване на професионално образование и придобиване на степен на професионална подготовка според Закона за професионалното обучение и образование по 8 специалности и 12 специалности. Той предлага изключителна опция за цялостно практическо образование в единствения по рода си в Западна България полигон с макет на електроразпределителната мрежа и изцяло оборудвани образователни зали. Провежданите образования дават опция за подготовка и преквалификация както на чиновници на дружесвтвото, по този начин и на външни лица.

„ Учебният център към сдружението беше основан с извънредно предпочитание и сме удовлетворени да определим първата година от неговата работа като сполучлива. В него могат да бъдат открити решения за избор на специалност и развиване на кариерата в електроенергетиката и да бъдат извършени образования в бизнес среда. Ще се стараем през идната година да увеличим приноса ни към одобряването на положителни практики в областта на професионалното обучение в България “, сподели Виктор Станчев, основен действен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

В партньорство с просветителните институции в центъра се одобряват и групи от възпитаници и студенти от профилирани образователни заведения, оферират се фирмени и самостоятелни образования, покачва се квалификацията на чиновниците на сдружението и се основават единни стандарти за работа, които да водят до европейско качество на обслужването в бранша.

Техническият образователен център към ЧЕЗ Разпределение България се намира в София, на адрес: ул. „ Адам Мицкевич “ 2А. Повече информация по отношение на предлаганите образования може да бъде получена на e-mail [email protected].

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР