1400 дружества са получили от Национална агенция за приходите разрешения

...
1400 дружества са получили от Национална агенция за приходите разрешения
Коментари Харесай

1400 търговци получиха разрешение за неотложно плащане по време на извънредното положение

 1400 сдружения са получили от Национална организация за приходите позволения за неотложни заплащания в интервала на изключителното състояние. Чрез този механизъм на компании, които са затруднени да обслужват отговорностите си към бюджета и имат натрапен от Национална агенция за приходите запор на банкови сметки, се позволява с част от постъпленията по тях да правят неотложни заплащания като заплати на личния състав, заплащания към снабдители и други сходни, а друга част отиват за погасяване на налози и осигурителни вноски.  

От 21 май се възобновяват спрените по време на изключителното състояние изпълнителни производства по Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, в това число провеждането на обществени търгове, както и образуването на нови изпълнителни каузи, припомнят от приходната организация.

  " В интервала на изключителното състояние обществените реализатори работиха гъвкаво и с цялостно схващане за комплицираната икономическа обстановка, в която се намира бизнесът. Правим всичко допустимо и сега действаме партньорски, като виждаме добросъвестно държание при преобладаващата част от търговците в страната “, сподели шефът на " Събиране “ в Национална агенция за приходите Боряна Жилова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР