140 км в едната посока от Пловдив до Хасково! Но

...
140 км в едната посока от Пловдив до Хасково! Но
Коментари Харесай

Пътят Пловдив-Хасково се оказа 140 км за влюбен бизнесмен, бързал да предложи брак на любимата си

140 км в едната посока от Пловдив до Хасково! Но който доста бърза, постепенно стига! Така стартира историята на едно необикновено предложение за брак! Собственикът на брачен ресторант в града под тепетата Емил Христозов завърши с ергенския живот и изиска ръката на своята огромна обич Вили. За да я зарадва оптимално, влюбеният Емил решил да заведе бъдещата си брачна половинка на първокласен ресторант в Хасково, само че до момента в който пътували, терзанието от идното предложение изиграло „ лоша” смешка на пловдивския предприемач. Той изпуснал отбивката от автомагистралата и дистанцията от Пловдив до Хасково станало 140 км., написа Трафик нюз.

Въпреки това дългият път несъмнено си заслужавал, тъй като Вили, без да се замисли, дала отговор с „ Да”, и то пред цялостното в този миг заведение.



Самото предложение било повече от особено. Красивият годежен пръстен бил поднесен в шоколадово суфле, под звуците на специфична музика.



През месец април тази година двамата влюбени подвигат обилна женитба, а досега броят на гостите надвишава 300 души. Сред поканените са притежатели на известни заведения за хранене и хотели в Пловдив, както и общински съветници.

Подготовката за най-важното събитие в живота на бъдещото семейство тече с цялостна пара. За да бъде всичко съвършено, младоженците са се доверили на една от най-хубавите сватбени водещи, а първокласната декорация и несравним фон Емил и Вили са оставили в ръцете на известна пловдивска сватбена организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР