140-килограмов боец от ММА и укротител на бикове се грижат

...
140-килограмов боец от ММА и укротител на бикове се грижат
Коментари Харесай

Укротител на бикове и звяр от ММА - как пазят Роналдо в Русия

140-килограмов войник от ММА и умирител на бикове се грижат за персоналната сигурност на Кристиано Роналдо по време на мондиала в Русия.

И двамата са бодигардове с към 5-годишен опит, чиновници са на една от най-хубавите португалски организации и работиха със звездата на „ Реал” Мадрид и около финала на Шампионската лига в Киев преди 3 седмици. Всъщност те даже се разходиха по терена след успеха над „ Ливърпул”.

140-килограмовият Гонсало Салгадо се подвизава в ММА през предишното десетилетие, въпреки и с много непретенциозен баланс - 7 победи (2 нокаута) и 2 загуби. Той става известен най-много поради присъединяване си в риалити предаване - две групи бойци упражняват и дават инструкции на дилетанти, а спечелилият получава контракт с UFC.

Салгадо твърди, че с Роналдо го свързват освен 4-годишни професионални връзки, само че и другарство.

Нуно Марекош е някогашен парашутист, някогашен шеф на защита на летище, а в този момент е матадор и взе участие в торади (португалска корида) наоколо до Лисабон. Осем мъже излизат с голи ръце против бика и в случай че съумеят, го притискат към земята. Това е и главната разлика с испанския вид, където след борбата животното бива убито.

Марекош е най-важният член на групата - той първи нападна животното и увисва на главата му, а едвам по-късно се включват и останалите. За да не се трансформира всичко в кървава каша, рогата на бика са притъпени. Въпреки това участниците постоянно получават тежки пострадвания.

Португалските медии разкриха, че от време на време Кристиано посещава торади и точно по този начин се е срещнал с Нуно. Самият Марекош е считан за специалист в ръкопашния пердах и безредиците в градски условия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР