140 години от създаването на първите полицейски структури в страната

...
140 години от създаването на първите полицейски структури в страната
Коментари Харесай

140 години от създаването си празнува МВР

140 години от основаването на първите полицейски структури в страната отбележат през днешния ден русенските служители на реда.

Събитията ще стартират в 11:00 часа през днешния ден с тържествено заседание в огромната зала на първия етаж в дирекцията на бул. „ Ген. Скобелев “ 49. След това ще се състои публична гала пред постройката на ОДМВР – Русе, по време на която ще бъдат поднесени венци и цветя пред монумента „ Признателност и популярност “.

На събитието са поканени представители на държавната и локална власт, правораздавателните институции, ръководители и чиновници от други подразделения на Министерство на вътрешните работи в региона. Ръководството на ОДМВР – Русе насочва покана към всички някогашни и сегашни чиновници на полицията, както и към представителите на медиите, които желаят да участват на тържественото събитие.

Българската национална полиция празнува своя професионален и патронен празник на 8 ноември – Деня на Свети Архангел Михаил, светецът, който символизира властта, реда и законността, царуването на истината, правдата и любовта.

На всички чиновници от органите на властта – Честит празник! / tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР