140 години от създаването на МВР чества бургаската полиция. На

...
140 години от създаването на МВР чества бургаската полиция. На
Коментари Харесай

Бургаските полицаи отбелязват професионалния си празник

140 години от основаването на Министерство на вътрешните работи празнува бургаската полиция. На церемонията участваха представители на разнообразни институции, ветерани, жители, които честитиха празника на полицията персонално или с приветствени адреси. Тържеството беше мотив и за своебразен доклад за взаимната работа на ОДМВР-Бургас и другите институции. Администативният началник на Апелативна прокуратура Любомир Петров сподели пред присъстващите:
„ Държа особено да ви поздравя за постигнатите резултати през миналата година по попречване, откриване и следствие на осъществените закононарушения, както и по запазване на публичния ред. Впечатляващ е фактът, че за трета година отчитате понижаване на записаните претъпения. За миналата година са 19% по-малко, което е показателно за вашата превантивна активност. Държа да подчертая, че особено в Бургас, все по-често се взимат ограничения „ задържане под стража “ по отношение на честите причинители на закононарушения. Няма по какъв начин, когато причинителите са в ареста да не спадат записаните закононарушения “.

„ Благодаря, че положихте голям труд при взимане на решения и вдишване на отговорност в интерес на обществото. Все качества, почтени за почитание и следване от нашите по-млади сътрудници. Благодаря на всички наши сътрудници, неправителствени организации, институции, медии и жители, които ни поддържат в нелеката ни задача да служим на хората, тъй като да си служител на реда не е единствено специалност, да си служител на реда е предопределение “, сподели шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов.
Най-достойните полицейски чиновници получиха плакети за своята всеотдайна работа.

Наградени бяха и децата взели участие в национални шампионати по джиу джицу, които се състезават от името на бургаския полицейски клуб.

В края на церемонията бяха поднесени цветя в памет на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, починалите при осъществяване на своя цивилен и професионален дълг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР