140 библиотеки и читалища в Старозагорска област ще получат екземпляр

...
140 библиотеки и читалища в Старозагорска област ще получат екземпляр
Коментари Харесай

Стефан Данаилов представя ``Романът на моя живот`` в Стара Загора


140 библиотеки и читалища в Старозагорска област ще получат образец от мемоарната книга на Ламбо.

„ Отдавна ме канят да напиша книга за моя живот. Дълго отлагах, тъй като смятах, че има задоволително време пред мен “. Това показа Стефан Данаилов на срещата си със старозагорските медии преди представянето на книгата му довечера в операта в града. В срещата взе участие и заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев: „ Стефан Данаилов е моят Мастер в политиката. Човекът, който ме държеше за ръката, когато за първи път стъпих в Народното събрание .

Поправял ме е, подлагал на критика ме е, само че най-много ме насърчаваше. За мен Ламбо е един от най-искрените хора в политиката. И един от най-отговорните. Мнозина през днешния ден схващат политиката като футболен мач, като конфликт на две агитки. Той е от малцината, които ни лекуват с мъдростта си и градят мостове “, сподели Стойнев.

„ Имам възпитаници в театъра, и в политиката. Драго Стойнев е един от положителните ми възпитаници в политиката. Когато прохождаше в политиката се зарадвах доста, когато чух, че е учил в Сорбоната. Нашата партия има потребност от повече като него. И в действителност доста съм го учил, казвал съм: през днешния ден беше добре, само че бързаш, давай по-спокойно и прочие “, описа Ламбо.

Събитието се провежда от Областният съвет на БСП-Стара Загора и Общината. Ламбо ще подари образец от книгата си, писана в съавторство с журналиста Георги Тошев, на всеки посетител на представянето. В него ще се включат 23 студенти от актьорския клас на Мастера, както и актьорите Силвия Лулчева, Ненчо Илчев, Деян Ангелов, Дарин Ангелов и Божидар Мицев.

„ Романът на моя живот “ ще бъде показан още във Варна и Пловдив.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР