14-тата Световна среща на българските медии, организирана от БТА и

...
14-тата Световна среща на българските медии, организирана от БТА и
Коментари Харесай

Скопие ще е домакин на 14-тата Световна среща на българските медии

14-тата Световна среща на българските медии, проведена от Българска телеграфна агенция и Асоциацията на българските медии по света, тази година ще се организира от 24 до 28 октомври в македонската столица Скопие. Очаква се да се включат към 40 медии от 25 страни. Мотото на форума е " Медии и памет ".

Мястото на форума не е инцидентно - съгласно генералния шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев позитивните промени в връзките сред България и Македония би трябвало да бъдат употребявани.
Максим Минчев - общоприет шеф на Българска телеграфна агенция: Световен конгрес на българските медии в Скопие ще бъде извънредно потребно и ще подкрепи националната българска политика за по-добри връзки с нашата съседка.
По думите на Георги Лозанов, срещите оказват помощ за самооглеждането на медиите - развой, нужен за всяка специалност.

Георги Лозанов - шеф в Дирекция " Културни връзки ", Българска телеграфна агенция: Тази среща съумява да сътвори някакъв интегритет и да трансформира медиите в общественост.
Максим Минчев е уверен, че с изключение на спояващо събитие за медийната колегия, срещите са и самобитна национална идея, защото предизвикат разговора сред сънародниците ни от всички континенти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР