14-о издание на международния турнир по спортни танци Монтана Оупън

...
14-о издание на международния турнир по спортни танци Монтана Оупън
Коментари Харесай

Международният турнир по спортни танци Монтана Оупън 2019 ще се проведе на 23 март

14-о издание на интернационалния шампионат по спортни танци " Монтана Оупън 2019 " ще се организира на 23 март. Състезанието стартира в 10:00 часа в зала " Младост " с конкуренцията при най-малките - 7, 9 и 11-годишните двойки от детските и юношеските предсъстезателни класове. В първата част на шампионата, ще се организира и кръг от държавното състезание за българските танцови двойки. Формата за регистрация е отворена и упованията са да се включат спортни клубове от 21 обитаеми места от страната.

Турнирът ще продължи с предварителните кръгове в интернационалната конкуренция. В нея ще вземат присъединяване спортни двойки в категориите юноши, младежи и дилетанти най-вече от Балканските страни. Официалната и трета част на шампионата за Купата на общините на област Монтана е с начален час 18:30.

Традиционно събитието в Монтана събира елита в съдийстването от района. Танцовите дуети ще показват в спортната си стратегия латиноамерикански и общоприети танци и ще бъдат оценени от интернационална съдийска бригада, според стандартите на Международната федерация по спортни танци.

С най-вече представители в тазгодишното издание се обрисува да вземат участие представителите на Гърция. Турнирът в Монтана се провежда от клуб по спортни танци " ОГОСТА данс " в партньорство с общините на област Монтана, спонсори и донори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР