14 лунен денНе изпускайте този ден: той е изключителен за

...
14 лунен денНе изпускайте този ден: той е изключителен за
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 ноември 2018 година

14 лунен ден

Не изпускайте този ден: той е извънреден за началото на всяко начинание. Всичко, стартирано в този ден, се увенчава с триумф. Следващият подобен късмет ще пристигна след месец.
Полезна е работата със свещени текстове. Получавате забавно познание и се отваря третото око. Полезна е всяка физическа работа.

В този ден постоянно ви навестяват тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако тъгата не отстъпва – организирайте си огромно физическо натоварване.

Въпреки всички тези аспекти на небето, през днешния ден ще чувствате в себе си огромна мощ и мощност. Ще усещате огромен прилив сила, която ще блика с цялостна мощ от вас. Ще желаете да покорите света.

Имате нужните качества и нужната мотивация, само че дано да оставите дейностите за някой различен ден през седмицата.

Ще сме под въздействието на непредвидима сила, която ще идва и ще си отива бързо и елементарно. Всички наши дейности ще бъдат повлияни, точно от нея. Събитията ще са непредвидени за нас, ще сме сюрпризирани от всичко, което се случва, най-много в дома, в фамилията ни, с родители, деца, с обичания до нас. Емоциите ни ще са мощни, бурни, ще имаме прекарвания в персонален проект, които могат да ни раздрусат.

Когато се разсъните, не скачайте незабавно от леглото, а си спомнете какво сънувахте. Анализирайте съня си – той е значим.

През този ден е уязвима главата и не трябва да се прави интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР