14 лунен ден до 16:50 часа на 21 ноемвриОтново силен

...
14 лунен ден до 16:50 часа на 21 ноемвриОтново силен
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 21 ноември 2018 година

14 лунен ден до 16:50 часа на 21 ноември

Отново мощен ден.

Възможно е проявата на тъга, тъга, тъга или потиснатост. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако тъгата не отстъпва – организирайте си огромно физическо натоварване.

Този ден ще ни даде една мека, топла, приятна и позитивна сила. Всяка ваша активност ще върви доста по-леко, умерено и ползотворно, а вие ще имате капацитета, опцията и силата да сътворите най-смелите си проекти и фантазии.

Въпреки това, имайте в поради, че може да имате непредвидими и непредвидени събития през утрешния ден, които на моменти може да ви накарат да се чувствате нестабилни и несигурни в себе си. Отдайте се на всевъзможни удоволствия и глезотийки, не мислете доста за работа, оставете нещата да се случват сами.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции в тази област, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина е целесъобразно да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

В здравно отношение денят е обвързван с чревния тракт. Необходимо е филтриране.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР