14-годишното момче от Благоевград е намушкано с нож в корема

...
14-годишното момче от Благоевград е намушкано с нож в корема
Коментари Харесай

15-годишен наръга връстник в корема, момчето е в болница

14-годишното момче от Благоевград е намушкано с нож в корема от 15-годишен негов прочут, оповестиха публично от полицията, предава 24 часа.

Около 4:26 часа през днешния ден е получен сигнал за потърпевшо 14-годишно момче с прободна рана в региона на корема. По първична информация, по-рано същата нощ 14-годишният юноша е бил на посетители при негов другар на същата възраст. Те поканили и две момчета на 15 и 17 години, с които се скарали при идването им, а разпрата траяла и по телефона. Младежите се срещнали в региона на бул. „ Васил Левски “ в гр. Благоевград, където при физическо сдърпване 15-годишният е нанесъл прободна рана в региона на корема на 14-годишния юноша.

Пострадалото момче е настанено за лекуване в МБАЛ-Благоевград, където е открито, че няма наранени вътрешни органи. Непълнолетните участници в случая, както и родителите им са открити.

За случая е известена Дирекция „ Социално подкрепяне “ гр. Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по определяне на всички обстоятелства и условия, свързани с случая продължава.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР