14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в

...
14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в
Коментари Харесай

Младщи сержант от НСО блъснал момчето, чул се трясък

14-годишното момче, което беше ударено от кола на НСО в София, остава в тежко положение. Основните контузии са в региона на гърдите, корема и лицето. Според информация от НСО за NOVA, служителят бил умел и нямал никакви прегрешения до момента. 

На кръстовището на бул. „ Драган Цанков ” и улица „ Лъчезар Станчев ” към 20 часа в четвъртък кола, ръководена от чиновник на НСО, удря 14-годишното момче. По информация на зад кормилото е бил младши сержант от службата, който е с 3-4 години стаж в системата. Той е фамилен, с две деца, без прегрешения.

По първична информация колата на НСО се е движила с към 40 км в час, а детето е изскочило в последния миг и е пресичало погрешно. Според очевидци, в началото се е чул единствено мощен тропот. Те даже помислили, че става въпрос за удар сред две коли. Тъй като е било мрачно и е валяло дъжд, на този стадий никой не може да каже каква е повода за случая.

От военна прокуратура, които към този момент проверяват злополуката, прецизираха, че има записи от камери, които ще бъдат прегледани. Има и очевидци, които ще бъдат разпитани, с цел да бъде конкретизирана точната причина за злополуката.

Ръководството на НСО е изрично, че в случай че се потвърди виновността на техен чиновник, той ще понесе последици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР