14-годишно момиче застреля свой съученик и рани пет други деца,

...
14-годишно момиче застреля свой съученик и рани пет други деца,
Коментари Харесай

Ученик застреля свой съученик в руско училище, преди да се самоубие

14-годишно момиче простреля собствен съученик и рани пет други деца, преди да се самоубие в училище в руския град Брянск, оповестиха публични лица.

Разследващите в четвъртък споделиха, че работят за определяне на претекста за стрелбата, както и по какъв начин ученичката е получила достъп до ловната пушка, с която е стреляла по съучениците си.

„ Според предварителните данни на следствието 14-годишно момиче е донесло в учебно заведение пушка помпа, от която е стреляла по съучениците си “, се споделя в изказване на Следствения комитет на Русия.

„ В резултат на случая двама души бяха убити (единият от тях беше стрелецът), пет [деца] бяха ранени и към този момент са откарани в здравно заведение “, съгласно комисията.

Властите не назоваха името на стрелеца, само че споделиха, че жертвата е била съученичка в пета гимназия, приблизително учебно заведение в предградие на Брянск.

Инцидентът е „ ужасна покруса “, сподели Александър Богомаз, губернатор на района, един от няколкото южни района, в които са осъществени трансгранич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР