14-годишно момиче от Кубрат загина в тежка катастрофа на пътя

...
14-годишно момиче от Кубрат загина в тежка катастрофа на пътя
Коментари Харесай

14-годишно момиче загина при тежка катастрофа на пътя Кубрат-Русе

14-годишно момиче от Кубрат почина в тежка злополука на пътя Кубрат – Русе тази нощ, оповестиха от ОДМВР-Разград . Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен към 22:35 часа на 19 май. На място е открито, че в посока Русе – Кубрат се движи лек автомобил " БМВ ", ръководен от 34-годишен мъж от Русе. В колата се возят 35-годишната му брачна половинка и двете им деца на 8 и на 4 години. Зад него се движи лек автомобил " Ауди А4 ", ръководен от 20-годишен лидер от село Точилари.

В колата на предна седалка се вози 23-годишен юноша от Кубрат, на задната седалка – 14-годишното момиче от Кубрат, 16-годишно момче от Точилари и 15-годишно момиче от Кубрат. Водачът на " Ауди " -то подхваща изпреварване.

В същия миг насрещно в посока Кубрат – Русе се движи лек автомобил " Мазда ", ръководен от турски жител и с возещи се трима души от село Сеслав. " Ауди " -то в началото се удря в предната лява част на " Мазда " -та, след което в задната лява част на " БМВ " -то, продължава придвижването си, излиза от пътя и се прекатурва по таван. Пробите на тримата водачи за приложимост на алкохол за негативни.

На място е починало возещото се на задната седалка в " Ауди “-то 14-годишно момиче, останалите от колата са настанени в лечебни заведения в Разград и Русе с краткотрайна заплаха за живота. По случая се води досъдебно произвеждане по чл.343, ал.3, по отношение на чл.342, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР