14-годишно момиче от Баничан, системно пребивано от баща си, преди

...
14-годишно момиче от Баничан, системно пребивано от баща си, преди
Коментари Харесай

14-годишната Величка посегна на живота си след поредния зверски побой от баща си

14-годишно момиче от Баничан, редовно пребивано от татко си, преди дни е направило трети опит за самоубийство и сега е на системи в реанимация. За ужасния случай оповестяват поданици на гоцеделчевското село Баничан, написа "Топ преса ".

След следващ нечовечен побой, нанесен й от бащата Чудомир Петров, момичето е настанено в гоцеделчевската болница „ Иван Скендеров “ в отделението по реанимация. Величка Ш. е на системи, защото след побоя е направила следващ опит за самоубийство, като е погълнала доста количество хапчета, оповестяват потресени поданици от селото.

От Баничан прибавят още, че Чудомир Петров е бил непрестанно пийнал и постоянно пребивал 14-годишната си щерка Величка. Тя е ученичка в учебното заведение в село Баничан и за побоищата над нея знаят и учителите и директорката на школото.



14-годишното момиче е известно и на докторите в болничното заведение в Гоце Делчев, защото тя постоянно лежало там след следващите побоища. Преди месец, още веднъж след напиване, Чудомир отново пребил щерка си, а тя, с цел да се отърве от издевателствата на пияния си родител, скочила от вторият етаж на къщата им в Баничан за самоубийство и още веднъж е била на лекуване в болничното заведение. Настоящият опит за самоубийство на 14-годишната Величка от Баничан е трети по ред към този момент. Селото е обезпокоеното че идващият опит на момичето може да бъде съдбовен а закононарушенията и издевателствата над нея от родният й татко да останат ненаказани.

За предният случай преди месец, локалните от Баничан описват,че момичето единствено повикало полиция с цел да й оказват помощ. Баща й бил предизвестен с протокол от полицейските органи само че побоищата траяли.

Директорката на учебното заведение в Баничан след последния случай от преди дни е уведомила отдел „ Закрила на детето “. Очаква се бързата и съответна реакция на всички институции в община Гоце Делчев за спасяването на 14-годишното момиче.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР