14-годишно момче от с. Дъскот е пострадало тежко, след падане

...
14-годишно момче от с. Дъскот е пострадало тежко, след падане
Коментари Харесай

Две деца пострадаха за ден по пътищата във Великотърновско

14-годишно момче от с. Дъскот е потърпевшо тежко, след рухване от каруца, заяви полицията във Велико Търново. Инцидентът е станал в неделя сутринта в селото. По първична информация момчето е било в каруца на собствен прочут, с който отивали за бали. По пътя то паднало от каруцата и си блъснало главата в асфалта. Откарано е във великотърновската болница с контузия на мозъка и фрактура на черепна кост. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

``
реклама

9-годишно момиче пострада при злополука в Златарица. Произшествието е станало към 19,00 ч.  в неделя. По първична информация лек автомобил «Деу Матиз», ръководен от 64-годишна жена от Г. Оряховица е напуснал пътното платно и се е блъснал в бетонен дирек. В резултат на това е потърпевша возещата се на задната седалка 9-годишна пътничка. Тя е настанена за лекуване във великотърновската болница с фрактура на крайници. Водачката е тествана за приложимост на алкохол тестът е негативна. Причините за произшествието са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР