14-годишният юноша на футболния Атлетико Мадрид Кристиан Минчола почина, но

...
14-годишният юноша на футболния Атлетико Мадрид Кристиан Минчола почина, но
Коментари Харесай

Почина 14-годишен футболист на Атлетико Мадрид

14-годишният младеж на футболния Атлетико Мадрид Кристиан Минчола умря, само че от клуба не оповестяват повода за гибелта му.



" Шокирани сме от доста тъжната новина за гибелта на нашия млад футболист и надълбоко скърбим за неговата загуба. Атлетико Мадрид и цялото наше семейство ще бъде със фамилията на Кристиан в тези моменти на неизмерима болежка ", разяснява президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо.

Спортният шеф на клуба Мигел Анхел Хил подреди знамената на клубния стадион " Уанда Метрополитано " да бъдат спуснати на половина в памет на умрялото момче.

Към съболезнованията се причисли и капитанът на първия състав Коке. " Изпитвам яд и болежка, че би трябвало да се сбогувам с Кристиан Минчола. Животът е доста непочтен. Гордея се, че ти носи нашия екип. Изпращам поддръжка за твоето семейство и твоите съотборници. Почивай в мир ", написа испанският национал в Туитър.

14-годишният нападате Минчола бе определян за един от огромните гении в школата на Атлетико, като той има над 50 гола за другите обединения на отбора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР