14 души вече са подслонени в общински жилища. ВарнаСтоянка Русева,

...
14 души вече са подслонени в общински жилища. ВарнаСтоянка Русева,
Коментари Харесай

След взрива във Варна: Как живеят хората, настанени в общински жилища?

14 души към този момент са подслонени в общински жилища.

Варна
 Стоянка Русева, настанена в общинско жилище: Постепенно се завръща спокойствието. Няма да е доста къс този интервал, само че се надявам да се възстановим в най-скоро време. Най-важното е да ни пуснат да обитаваме жилищата си, с цел да стартираме да работим по премахване на всички повреди.
Тя сподели, че общинското жилище е " превъзходен апартамент със личен хигиеничен възел, топла вода и всички улеснения ".
Стоянка Русева: Препарати има доставени. Гардероб има в антрето. Хубава огромна стая с легло, има ледник, тв приемник. Какво да желаеме повече в тези условия!
Единственото нещо, от което имат потребност, е да стартира работа по блока им, добави дамата.
Стоянка Русева: Нашият апартамент няма провали по структурата, само и единствено опушване по всички стаи.  Доброволци събират помощи за потърпевшите от гърмежа във Варна Доброволци събират помощи за потърпевшите от гърмежа във Варна
Най-вероятно втората жертва е Веселин Димитров - индивидът, който провокира адксия гърмеж на разсъмване на 13 януари. Това заяви вътрешният министър Младен М...

Жителите на варненския квартал " Владислав Варненчик " сътвориха група в поддръжка на потърпевшите хора от гърмежа. Вече са събрани облекла, обувки и неща от първа нужда за едно от децата, което беше в болничното заведение.
Ваня Николова, основател на групата: Повечето от хората имат опция да оказват помощ с труд - за почистването, за извозването. Доста компании се свързаха с нас за извозването, ел. техници, хора, които желаят да дарят прелестно обзавеждане, българи от чужбина, които финансово желаят да поддържат своите съкварталци.
Най-вече за момента в групата се нуждаят от стъклар, който да оправи входната врата, добави Ваня Николова.

Създава се и дарителска сметка, като кутии ще бъдат сложени в разнообразни обекти.
 Взрив раздруса жилищен блок във Варна (Снимки) Взрив раздруса жилищен блок във Варна (Снимки)
Взрив раздруса жилищен блок във варненския квартал "Владислав Варненчик " към 4 ч. тази заран. Все още не е ясно каква е повода.11 души общо са н...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР