14 души от 15 от Народна партия Свобода и достойнство

...
14 души от 15 от Народна партия Свобода и достойнство
Коментари Харесай

Илхан Андай: От 3 години няма диалог в ДПС

14 души от 15 от Народна партия „ Свобода и достолепие ” са били за коалиция с „ Воля ”. Против е бил единствено Касим Дал. Това изясни пред мен Орхан Исмаилов, който се коалира с Марешки от името на партията, на която е ръководител. Явно има разпад в Народна партия „ Свобода и достолепие ”. Това съобщи в предаването „ 120 минути ” журналистът Илхан Андай.
Този разпад в партия „ Свобода и достойнство” има връзка с разпада в ДОСТ, който към този момент е реалност. Хората, през които минава финансов запас за ДОСТ, се отдръпнаха от Местан.

Дал и Местан няма по какъв начин да получат поддръжка от Движение за права и свободи и по този начин те нямат бъдеще.

Движение за права и свободи също имат проблем. Недостигат им 150 000 гласа и те ги търсят измежду ромите. Така те губят доверието на етническите турци. В Движение за права и свободи от 3 години няма разговор. Това е техният проблем.

От друга страна не знаем какво си приказват Ердоган и Борисов. Прави усещане, че турци започнаха да гласоподават за ГЕРБ. Присъствието на депутати от Движение за права и свободи на сбирки с политици на ГЕРБ даже не се вижда, добави Андай.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР