139 депутати от четири парламентарни групи се обединиха зад кандидатурата

...
139 депутати от четири парламентарни групи се обединиха зад кандидатурата
Коментари Харесай

След избора на председател: Ще се сформира ли мнозинство в парламента?


139 депутати от четири парламентарни групи се сплотиха зад кандидатурата на като ръководител на Народното събрание, а през днешния ден се организират първите срещи на контактната група, водена от Соломон Паси и Росен Плевнелиев, за сформиране на държавно управление за мандат на -СДС.

„ Ентусиазмът на Соломон Паси и Росен Плевнелиев е неудобен. Двамата са авторитетни, само че вкарването им е един от нелепите жестове на. Смятам, че бюджетът, законите по Плана за възобновяване да бъдат признати за положителното на цялото ни общество “, разяснява журналистът Асен Агов.

„ Първоначалният проект на да провали Народното събрание още в първия ден не съумя. Трансферните политици застанаха като стена в отбрана на, а той е основната спънка към съставянето на държавно управление. Време му е да се пенсионира. Политиката не търпи дълги престои “, безапелационен е той.

„ Не мисля, че ще се стигне до държавно управление. Ако има коалиция сред -СДС,, и „ “ – това ще е непопулярно и ще подари успеха на идващите избори на „ “, изясни политологът Димитър Ганев.

Според него болшинствата в 48-ото Народно заседание ще бъдат разнообразни по другите тематики.

„ На мен ми се вижда допустимо да се сътвори държавно управление с болшинството, което видяхме при избора на, а мандатът ще бъде на „ “, предвижда журналистът Асен Григоров.

„ Аз мисля, че това се готви. Това болшинство, което гласоподава Рашидов, има много допирни точки. Една от тях е хартиената бюлетина. Другата е мекото отношение към експанзията на Русия “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР