1340 години държавата оцелявала в битки, робства, войни, въстания и

...
1340 години държавата оцелявала в битки, робства, войни, въстания и
Коментари Харесай

Бойко срещу Кирил: ГЕРБ – зловещ клоун, ПП – аджамии, ДПС чака на гюме. Защо не хвърчат глави?

1340 години страната оцелявала в борби, робства, войни, въстания и атентати, само че пристигнали Кирил и Асен и бастисали всичко, градено тринайсет века. Само за 8 месеца, апелирам ви се, ронят патриотични сълзи гербаджии.

Тръгваме от равносметката: ГЕРБ са управлявали 132 месеца, а Политическа партия - 8. Но Политическа партия са разсипали страната.

 

Голям гьонсуратлък се желае, с цел да твърдиш сходно нещо пред 6 милиона души. Но в ГЕРБ го имат в остатък.

 

Борисов може да е апаш и измамник, както считат някои, само че е и селски шмекер. Той може да преметне всеки харвардец с няколко трика от репертоара на Бай Ганьо. Набеди ги, че са откраднали един милиард, какъвто не съществува и ги пусна по пързалката.

И те, аджамиите се скъсаха да пазят равновесие…

 

Вместо да отвърнат юначен с данни за:

 

- Докладът на ДАНС, че Турски/Руски поток е неблагоприятен и рисков за националната сигурност на България. Борисов хвърля в коша този разбор и за рекордно време услужва на Путин, бастисва 3 милиарда българска пара и дава коз на Кремъл да нападне Украйна. Политическа партия, за какво мълчите, бе хора?

 

- Записи на диалог на Борисов с шефа на кабинета му за визитата в Москва за сключване на контракта за Руски/Турски поток. Излезе в медиите. Защо дремете?

 

- Пътната карта за Руски/Турски поток, скрита от ГЕРБ. Политическа партия отново мълчи.

 

- За 12 години Борисов и ГЕРБ качиха страната на върха на корупцията в цяба Европа! Политическа партия мълчи.

 

- За 12 години ГЕРБ и Борисов трансфораха българите в най-умиращата нация. Политическа партия мълчи.

 

- За 12 години българите се оказаха с най-ниски заплати и пенсии. Политическа партия мълчи.

 

- За 12 години ГЕРБ и Борисов постановиха олигархо-мафиотски модел – по матрицата на Путин. Всеки жител може да уточни най-малко пет компании, облагодетелствани от властта на Борисов. Само Политическа партия не ги показва.

 

- Според статистиката на Европейска комисия всяка година при ръководството на ГЕРБ и Борисов България е губила сред 10-12 млрд евро от корупция. Политическа партия мълчи.

 

- Политическа партия назначавали дамите си, дамите на приятелите си и други родственици. И на трибуната излиза от ГЕРБ наглец, чията майка бе зам. на Фандъкова, оглавява Комисия за защита на конкуренцията, а татко му бе парламентарен арбитър. На различен жена му бе министър на околната среда, само че в този момент грачи против назначения на Политическа партия. А Политическа партия мълчи.

 

- Какво стана с грабежа на стотици милиони от Автомагистрала „ Хемус “? Политическа партия не пита.

 

- Какво става с „ Барселонагейт “? Политическа партия не пита.

 

- Какво става с чекмеджето с кюлчетата и пачките, с пищова на шкафчето? Политическа партия май са не запомнили?

 

- Не ни желаят в Шенген, само че Политическа партия не пита ГЕРБ кой се хвалеше, че „ ги такова с 200 “ европейски водачи.

 

- България е ощетена със стотици милиони от неизгодни покупко-продажби на НКЖИ по времето на ГЕРБ. Политическа партия мълчи.

 

- Стотици милиони са присвоени и от контракти с Топлоелектрическа централа „ Марица-изток 2 “. Политическа партия отново мълчи.

 

- Като мълчите, ще ви натикват в ъгъла и ще ви скъсат ушите от дърпане. Гешев може и до съд да ви докара по измислени проблеми. Те това го умеят.

 

Върхът на наглостта бе някакво фашистче от „ Възраждане “, което упрекна в кресчендо потвърдени евроатлантици, че обслужват Путин. Казва се шизофрения. В остра форма. ГЕРБ са положителни учители.

 

На този декор Движение за права и свободи гледаха и скучаеха. За тях и едните, и другите са " лека конница ". От Политическа партия можеха да изучат опита на придвижването във водене на политически борби и войни. Има какво да вземат.

 

Ако Политическа партия положат най-малко малко старания да изучат тактиките и тактиките, прилагани в такива обстановки, ще докарат ГЕРБ и Борисов до паническо разстройство. Гешев също. Също и президента Радев.

 

Защото Борисов е наясно, че окопитят ли се „ младите “ – спукана му е работата. „ Младите “ обаче не се окопитват, кой знае за какво.

 

Засега губят по точки, а не остават доста рундове.

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР