130 българи бедстват на летище в Тимишоара Блокираните в Тимишоара

...
130 българи бедстват на летище в Тимишоара Блокираните в Тимишоара
Коментари Харесай

МВнР: Възможно е полетите от Лондон да бъдат отменени

130 българи бедстват на летище в Тимишоара Блокираните в Тимишоара българи търсят помощ от президента Хепиенд! Блокираните пловдивчани изхвърчат от Тимишоара Бедстващите от Тимишоара кацнаха на летище Пловдив СНИМКИ Мъж, бедствал в Тимишоара: На никой не поисквам подобен полет КЗП: Дължат до 600 евро обезщетение на бедствалите в Тимишоара

МВнР  предизвестява българите във Англия, че са вероятни анулирани полети, излитащи или кацащи от и на летищата на Обединеното кралство.

Очаква се изобилният снеговалеж в страната, в това число и в Лондон, да продължи и през идващите няколко дни. 

От външното министерство предлагат пътуващите от и до Англия български жители да се осведомят за полетите посредством интернет страниците на авиопревозвачите или на летищата.

Както Марица.бг първа заяви, десетки български жители бяха блокирани на летището в Тимишоара, откакто аероплан на нискотарифната " Райън еър ", летящ от Лондон за Пловдив, бе заставен от неприятното време да кацне в Румъния.

След близо денонощие нощес пасажерите кацнаха на летището в Пловдив с държавния аероплан, изпратен от премиера Борисов.

Заради времето в Европа вчера  е бил анулиран полет на самолетна компания " Уиз Еър " от Париж до София, заяви Министерство на външните работи. По данни на български жители, осъществили контакт с задачата ни във френската столица, на летище Буве са били общо към 130 пасажери, част от които българи. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР