13 закона с две основни цели - Шенген и Плана

...
13 закона с две основни цели - Шенген и Плана
Коментари Харесай

Петков: Имаме съгласие с ДПС и ГЕРБ по приотитети

13 закона с две съществени цели - Шенген и Плана за възобновяване, би трябвало да бъдат признати от Народното събрание преди локалните избори. Това разгласи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в Народното събрание, съобщи кореспондент на “Фокус ". 

Имаме 3 антикорупционни закона, които са съществени. За КПКОНПИ, който не е единствено за Шенген, а да създадем орган, който действително да бори корупцията. Законът против прането на пари е подобен ", уточни той. 

Петков показа, че през вчерашния ден са имали полемика с ГЕРБ и те били съгласни с тези съществени цели, както и Движение за права и свободи.

По думите му има и закони особено за хората като персоналния банкрут и етажната благосъстоятелност. “Ако имаме дисциплинираност всички партии, тези цели ще ги следваме един след различен, с цел да бъде приключено всичко преди локалните избори ", акцентира някогашният министър председател.

“Много е значимо хората, които ръководят КПКОНПИ да имат високо публично доверие, само че към момента не е финализирано какъв брой стаж е нужно да има лицето ", изясни съпредседателят на ПП-ДБ. 

На въпроси за Алексей Петров, Кирил Петков изрично отхвърли да дава отговор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР