13 юли 2018 г. е специален ден, когато Слънцето и

...
13 юли 2018 г. е специален ден, когато Слънцето и
Коментари Харесай

Топастрологът Анжела Пърл: Как предстоящото слънчево затъмнение ще се отрази на зодиите-Същото е било преди 18 години!

13 юли 2018 година е специфичен ден, когато Слънцето и Луната се срещат в знака на Рака, с цел да отворят нов лунен месец. И това е първото затъмнение в знака на Рака за доста дълъг интервал от време. Такова затъмнение имаше преди 18 години и затова, някои съдбоносни събития, които тогава се случиха, може да се случат още веднъж тази година.

Слънчевото затъмнение на 13 юли няма да бъде цялостно, тъй че няма да става толкоз мрачно. Освен това не всеки може да го види. Затъмнението може да се следи единствено в южната част на Австралия и на остров Тасмания! И някъде в региона на Антарктика. От астрологическа позиция обаче това затъмнение е от огромно значение.

"  Затъмнението има огромно въздействие върху всеки един от нас. През този интервал Слънцето и Луната ще се свържат със северния кармичен възел на Раху. Раху е кармичен възел на благоприятни условия, който дава нещо ново, само че от време на време го лишава, в случай че не е твое. Затъмнението постоянно е рецесия, изключително за тези, които се опасяват от смяна. Въпреки това, без смяна, няма смяна за по-добро. И затъмнението на 13 юли е време на смяна и нови благоприятни условия! " - споделя астрологът с 20-годишен опит, Анджела Пърл.

Слънчево затъмнение 13 юли 2018 година

Анжела е доста положителна жена, даже в случай че в прогнозата има неприятни моменти, тя постоянно споделя по какъв начин да избегне неприятностите. И през днешния ден ще ви разкажем, защо затъмнението от 13 юли е толкоз значимо за всеки от нас и по какъв начин ще се отрази на всичките 12 знака на зодиака. Това е астрологична прогноза от Анджела Пърл!

Овен

По време на затъмнение огненият Овен се усеща доста деятелен. Това обаче е лъжливо чувство и звездите поучават да имат самообладание и да се ангажират с осъществяването на нормалните отговорности. Овните на 13 юли може да разчитат на поддръжката на звездите -  срещите ще се окажат ярки и доста сантиментални.

Телец

Телец може да има нов кръг от познати през този интервал. Събитията, които се случват в фамилията или в непосредствена среда, също ще обиден самия Телец. Възможно е през този интервал да би трябвало да подредите някои документи, да подпишете значими документи и да получите някои нови познания и умения. Планетата на Телец - Венера е добре аспектирани в знака на Земята, тъй че вие ще  чувствате твърда почва под краката си и бъдете сигурни, че вашите старания ще доведат до действителни и осезаеми изгоди.

Близнаци

В невероятното затъмнение на Близнаци ще се случи домът на парите и финансите. Най-добре е да търсите самостоятелни благоприятни условия за печелене, да измененията източниците на приходи или най-малко да помислите по какъв начин желаете да увеличите приходите си. Важно е да се включи целия кураж и да се поемат опасности. Случаят сигурно ще бъде коронован с триумф!

Рак 

Раците са героите на това затъмнение. Това е добър интервал за тези, които чакат своя принц или принцеса, които търсят любовта си. Не е належащо да се случва на 13 юли, само че тъкмо за 2 години! Бракът, раждането на дете, придвижването, нова сполучлива работа - идва интервал, когато всичко това е допустимо. Това е началото на нов цикъл, нов благополучен живот за Рака. Въпреки това, с цел да се случи всичко това, вашият съвет: не посвещавайте на непознати във вашите проекти - в деня на слънчево затъмнение, би трябвало да държите устата си затворена и да споделяте вашите мисли единствено с надеждни хора.

 

Лъв

Това е времето на подготовка за нов цикъл на живот. Лъвовете през този интервал ще би трябвало да сложат завършек на предишното. Възможни пътувания до работа, които ще донесат триумф. Също по този начин е интервал на вътрешна самотност и преосмисляне на жизненоважни въпроси.

13 юли не е най-подходящият ден за амбициозни завършения, само че насилственото уединяване може да се употребява със смисъл, да вземем за пример, за решение на вътрешни проблеми.

Дева

Слънчевото затъмнение на 13 юли ще даде опция на красивата Дева да направи няколко стъпки към своите фантазии! В допълнение, Дева може да се усещат като доста значима част от колектива, без тях колективът просто не може да съществува. Партньорите, както и хората от найблизкия кръг ще поддържат всички ваши нови хрумвания и задължения, изключително в случай че те са свързани с образование, нови познания, дребни пътувания и даже смяна на автомобила.

Везни

Денят на слънчево затъмнение е подобаващ за унищожаване на задълженията - този петък Везни е по-добре да живеят с възприятие за финансова независимост. Това е отлично време за смяна на статута! През този интервал е добре да се омъжиш, да промениш работата си, да отвориш бизнеса си. И това е ужасно време да измененията посоката, с цел да отидете с фантазиите си. Просто се доверявайте на пространството, Вселената ще ви помогне във всичко.

Скорпион

Скорпион това затъмнение може да донесе доста във връзка с образованието, може да ви бъде забавно пътешестване, можете да научите доста и можете да го употребявате в живота си и да работи.

Стрелец  Стрелците чакат нови финансови благоприятни условия, само че не от печелене на пари, а да вземем за пример приемане на завещание или заем. Но последният не е доста добър за Стрелец, защото ще мине дълго време, преди да си върне заема. Това е ужасно време за забременяване на дете. Един добър интервал, с цел да подобрите своето лично здраве. Медитация, йога и други техники могат да бъдат от огромна изгода.

Козирог

Това затъмнение ще окаже мощно въздействие върху дома на връзките. Ще пристигна значимо съдбовно събитие в живота ви. През тези две години сигурно ще срещнете любовта си. В фамилията също ще има промени, както спиране е допустимо, по този начин и преход към по-високо равнище в връзките. В най-лошия случай, можете да загубите сътрудник (например, може да има спиране на връзката). Но в тази обстановка би трябвало да разчитате на деца, на креативен занимания или на пътувания, тогава болката от загубата ще бъде помалка. Във всеки случай, за Козирог това затъмнение отваря нови хоризонти във връзка с партньорството или осъзнаване на нещо напълно ново.

Водолей

Много Водолеи може да сменят работните си места, или да отворят личен бизнес в границите на 2 години. Може би ще получите добре пристигнало нарастване. Планетите са ситуирани толкоз сполучливо, че всички проблеми наподобяват леки и тривиални. Опитайте се да прекарате деня на затъмнението - 13 юли - до близки хора. Съвместните пътувания и дългите пътувания ще обиден връзките с роднините по най-положителен метод.

Риби

Затъмнението на 13 юли ще добави към живота на Риби въпроси, свързани с отдих, развлечения, творчество и деца. Определено ще преразгледате възгледите си, свързани с тези въпроси, да вземем за пример ще откриете, че сте работили прекалено много в последно време и в този момент е по-добре да си починете малко. Това е ужасно време за зачеването и раждането на деца, или тяхното образование. Нещо, обвързвано с децата, безусловно ще се появи в живота на Риби. Това също е време на наслада и обичано занимание, което може да донесе впечатляващ приход.

 

за дамата

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР