13 пътници, пострадали при катастрофата на автомагистрала „Тракия“, са транспортирани

...
13 пътници, пострадали при катастрофата на автомагистрала „Тракия“, са транспортирани
Коментари Харесай

Обърналият се автобус на АМ „Тракия“ се е влачил 20 метра в канавката

13 пасажери, потърпевши при злополуката на автомагистрала „Тракия“, са превозени до ямболската болница, а трима са откарани в Карнобат. Автобусът, който се прекатурна в канавката малко след 22 часа, е изпълнявал постоянна линия София – Слънчев бряг, съобщи БНР.

Д-р Вълчев от Спешния център в Ямбол е обяснил, че единствено една жена от докараните 13 пасажери ще остане за лекуване, а другите ще бъдат освободени.

Поводът евентуално за множеството контузии на по-голямата част от пациентите са пострадвания по горни, долни крака, защото, описват, че е настъпила много сериозна блъсканица. Автобусът се обърнал и се е влачил към 20 метра в канавката. Цяло знамение е, че не се е запалил, защото всички пациенти, които постъпиха тук, бяха в дизелово гориво, изясни медикът.

Тепърва ще се прецизират аргументите за случая, водачът към този момент е разпитан от полицията. Движението в региона на случая при километър 296-и на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас, в сектора Чарда-Воденичене, към този момент е възобновено, оповестиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР