13% от учителите искат да има дистанционно обучение, вместо редовно,

...
13% от учителите искат да има дистанционно обучение, вместо редовно,
Коментари Харесай

МОН мисли за хибридно обучение през новата учебна година

13% от учителите желаят да има отдалечено образование, вместо постоянно, а 6% са за смесено образование. Това демонстрира анкета на синдикалната организация на учителите на КНСБ.
Вече има и петиция със стотици подписи на учители, които са в рискови групи и се опасяват да се върнат в учебно заведение. Според Лъчезар Паунов, един от подкрепящите анкетата, има доста български учители, които са в рискова група що се отнася до COVID-19. Пред Българска национална телевизия пък беше изнесена информация, че България към този момент е на второ място в Европа по смъртност, при премерване на смъртните случаи на 100 000 души население.
 Бивш здравен министър подлага на критика страната: Още няма наставления за Коронавирус към учебните заведения Бивш здравен министър подлага на критика страната: Още няма наставления за Коронавирус към учебните заведения
Рискове постоянно има, само че в медицината има две доста хубави думи – предварителна защита и профилактика. Очаквам закъснелите към този момент наставления на...
От МОН потвърдиха пред Нова телевизия, че се обмисля концепцията да има хибридно образование. Но от там споделиха и, че за социализирането на децата е значимо присъственото образование.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР