13-кратният шампион на Ролан Гарос Рафаел Надал и съперникът му

...
13-кратният шампион на Ролан Гарос Рафаел Надал и съперникът му
Коментари Харесай

Ноле: Рафа показа защо е кралят. Надал: Новак, радвам се, че споделих корта с теб днес

13-кратният първенец на " Ролан Гарос " Рафаел Надал и противникът му във финала Новак Джокович се засипаха един различен с похвали за цялостното показване освен в днешния ден, само че и в кариерите си досега.

" Големи поздравления за Рафа, това, което правиш на този корт, е необикновено. Не единствено на този корт, несъмнено, кариерата ти е изключителна. Днес отново ни сподели за какво си Краля на клея, аз го изпитвам на гърба си за следващ път. Не съм удовлетворен от метода, по който играх, само че бях надигран от по-добрия през днешния ден. Обстановката е доста тежка и странна, само че би трябвало да благодарим на уредниците, че ни осигуриха условия да практикуваме това, което обичаме. Благодаря на почитателите за поддръжката, както постоянно, веселя се, че макар обстановката, можехме да споделим тези моменти дружно ", сподели Джокович.

" Новак, аз те приветствам и ти благодаря за думите, тъй като ти направи страхотна година и се веселя, че споделихме корта през днешния ден. Имали сме чудесни борби през годините и през днешния ден беше следващата, тъй че се надявам още доста пъти да се изправяме един против различен.

Много поздравления и благодарности на всички в " Ролан Гарос ", задето организираха шампионата и ни дадоха късмет да изживеем всичките страсти през тези две седмици. Мерси.

Не мога да кажа даже, че да печеля през днешния ден е било фантазия. Това е нещо доста повече. Това е най-важният корт в кариерата си, тук съм прекарал най-ценните си и паметни моменти. Ситуацията е тежка за всички и не мога да съм изцяло благополучен, тъй като не можем да сме дружно, както нормално, не можем да честваме шампионата както нормално. Но благодаря на всички, уповавам се следващата година да се срещнем още веднъж и да честваме на този превъзходен чисто нов корт ", сподели Рафа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР