13 контролно-пропусквателни пункта има на територията на Пловдив. Униформените призовават

...
13 контролно-пропусквателни пункта има на територията на Пловдив. Униформените призовават
Коментари Харесай

СНИМКИ показват блокадата и в Пловдив

13 контролно-пропусквателни пункта има на територията на Пловдив. Униформените приканват жителите да пътуват единствено при нужда.



Полицаите напомнят, че всеки би трябвало да има в себе си документ за идентичност и декларация, която да удостоверява повода за пътуването. Все отново към този миг към всеки случай ще се подхожда самостоятелно.


На пропусквателните пунктове към този момент са се образували огромни тапи и тапи. Проверяват се също по този начин и пасажерите във всички рейсове, които напущат и влизат в града.
Вече ви показахме каква е обстановката на КПП-тата в столицата.


БЛИЦ напомня, че държавното управление вкара нови забрани поради обстановката в страната. След заповед на министър Кирил Ананиев се не разрешава излизането в паркове, градинки, на всевъзможни открити и закрити обществени места, за ограничение на заболяването. Забранява се напускането и влизането в градовете без основателна причина, а за пътуването е нужно да бъде показана специфична декларация.

На входовете и изходите на всеки град има направени специфични пропусквателни пунктове, на които униформени ще наблюдават за спазването на възбраните.

Парични санкции и затвор грозят нарушителите.

Забранява се посещаването на магазини и аптеки на лица до 60-годишна възраст в диапазона 8:30 - 10:30 часа.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР