13-годишно момиче се е самоубило, след като е била изнасилена

...
13-годишно момиче се е самоубило, след като е била изнасилена
Коментари Харесай

Бременно момиче избра смъртта след групово изнасилване СНИМКИ

13-годишно момиче се е самоубило, откакто е била изнасилена от тайфа от шестима мъже и държана в плен в апартамент, оповестява "Мирър ". Фаталният случай е станал в петък (15 ноември) Банкок, столицата на Тайланд.

Съобщава се, че тийнейджърката, момент преди гибелта си, е снимала по какъв начин краката й висят от покрива и е изпратила фотографията на другар с известие, в което се споделя: „ Тръгвам си, обичам те “.

Момичето също по този начин е написала серия от изявления във Facebook, в които споделя „ Тръгвам си “ и „ Ако не бях бременна, щях да съм си отишла от дълго време “.



Майка й е декларирала пред полицията, че поради случая с изнасилването, щерка й е влезнала в положение на дълбока меланхолия преди да се самоубие.

Момичето, която не се посочва с същинското име, а единствено с прякора си Пинки, е намерила гибелта си след скок от жилищен блок малко преди среднощ, оповестяват тайландски медии.

Също по този начин, тийнейджърката се е карала с 45-годишната си майка малко преди да почине. Майката хукнала след щерка си и се пробвала да я спре. Смята се, че момичето е схванало, че е бременна към месец преди гибелта си.



Майката е разказала на полицията, че тайфа мъже е държала щерка й в плен и я е изнасилвала в нощта на 11 ноември, оповестява Coconuts Bangkok.

Полицията е прецизирала, че към този момент са задържани двама обвинени по случая, свързани с изнасилването.

Говорителката на чиновниците на леда Крисана Патаначароен декларира: „ И двамата обвинени са изправени против обвинявания за полово малтретиране на момичето.

Според информацията, Пинки евентуално е срещнала обвинените в нощта, когато е била изнасилена групово.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР